Mobiel is de voordeur van jouw winkelketen. Met Orange BOB bevorder je klantloyaliteit, verdiep je de band met je klanten en realiseer je omzet groei.

Wie zijn wij.

Ontwikkelaars van mobile engagement automation apps. Orange staat voor Nederland. BOB voor Boost Offline Business.

Op Orange BOB wordt dagelijks vertrouwd door retailers en brands die zich ervan bewust zijn te kunnen groeien door mobiele marketing op een effectieve wijze in te zetten. Wij faciliteren marketeers in beproefde technologie om de band met hun doelgroep te verdiepen. We zorgen voor meer dan 1 miljoen contactmomenten per dag die consumenten inspireren en aanzetten tot actie. 

Onze visie.

Consumenten houden van voordeel en gemak. Zij zijn op zoek naar blijvende toegevoegde waarde en willen graag positief verrast worden. 

Wat we doen.

Wij ontwikkelen mobiele apps met marketing automation technologie waarmee marketeers één op één met hun doelgroep communiceren, loyaliteit vergroten, betrokkenheid en het rendement van hun onderneming optimaliseren.

Resultaten.

Elke dag ervaren onze klanten een stabiel werkend platform dat:

  • Uitblinkt in gebruiksgemak
  • Verrassende inzichten geeft
  • Nieuwe verdienmodellen mogelijk maakt en
  • Faciliteert in stijgende verkoopresultaten, zelfs meetbaar in dubbele cijfers

Illustratie: Orange BOB interactive klantenbinding

Illustratie: Orange BOB interactive klantenbinding


Met meer mobiele apparaten dan mensen op de wereld vervullen mobiele interacties de sleutelrol in de klantreis. Hoe kun je er voor zorgen dat je de interactie aan kunt gaan waar zij zich ook bevinden? Onze mobiele marketing oplossing stelt je in staat om relevante cross-channel ervaringen uit één platform te bieden. 

Alhoewel je retailketen landelijk opereert vervult elke vestiging een lokale rol. Je stelt als doel dat je merk verder in de lokale samenleving wordt verankerd. Elke vestiging maakt onderdeel uit van het grote geheel met elk zijn eigen karakter en specifieke doelgroepen.

Bereik mensen op een wijze die aansluit op hun persoonlijke omstandigheden.

De mobile engagement app. Eén op één communiceren op basis van het persoonlijk profiel, tijdstip en plaats.  

We maken het grote cross-channel plaatje inzichtelijk.

Als we alleen de statistieken van de app inzichtelijk zouden maken kom je niet tot het juiste plaatje. We meten niet alleen het volledige klik gedrag in de app, de notificaties die uiteindelijk tot een verkoop in de kassa leiden maar ook hoe individuen in contact met je merk komen via andere touch points zodat je alle ervaringen real-time met elkaar kunt verbinden. 

Gebruik de uitgebreide analyses voor de besluitvorming.

Achterhalen welke mobiele strategie de beste conversie heeft is essentieel voor je succes. Test en meet wat er voor jou toe doet. Gebruik data gedreven statistieken om kansen te identificeren en klanten in hun reis aan de hand te nemen.

Stimuleer retentie door slim in contact te blijven met je doelgroep.

De meeste gebruikers stoppen na 30 dagen met het gebruik van apps. We hebben verschillende verleiding- en activatie technieken in gebouwd om relevant te blijven en de app gebruikers aan te zetten tot het ondernemen van actie. 


Hoe stimuleer je groei?

Bouw aan een lange termijn relatie met je klant.

Profiteer van geautomatiseerde marketing campagnes over verschillende kanalen op een gepersonaliseerde wijze zonder tussenkomst van de IT afdeling.

Cross channel marketing campagnes.

Integreer de app CRM met email marketing en social media software om cross channel marketing campagnes uit te voeren.

Integratie bestaande loyalty programma.

Je bestaande loyalty programma kan eenvoudig in de app worden geïntegreerd. Het spaarsaldo kan met aankopen in de winkel of in de app-shop worden verrekend. 

Business Analytics software.

Inzichtelijk maken van de conversies van klikken in de mobiele app, web shop, app shop, email nieuwsbrieven en de diverse social media kanalen tot en met de uiteindelijke verkopen die worden gerealiseerd.

Integratie met je bestaande POS kassasysteem.

We integreren de mobiele oplossing met je POS kassa omgeving om conversies nauwgezet te kunnen meten en het persoonlijk profiel van de app gebruiker te verrijken op basis van de aankopen die hij doet. 

Cross channel marketing campagnes.

Integreer de app CRM met email marketing en social media software om cross channel marketing campagnes uit te kunnen voeren.

Software met single point of entry.

Iedere medewerker die op welke wijze dan ook met klanten in contact komt, kan (op rechten gebaseerd) over alle actuele, relevante informatie beschikken. In één en dezelfde werkomgeving. Dat voorkomt miscommunicatie, fouten, vertraging en efficiencyverliezen.


Case: Dierspecialist.


Target Pet Holding (Dierspecialist) vertrouwt op mobile engagement automation software van Orange BOB.

Orange BOB | Mobile Engagement Automation

Onze diensten:

  • Ontwikkeling mobile engagement automation software.
  • Mobiele marketing strategieën.
  • CRM & database analytics.

Bel 085 303 36 71 of mail ons via hello@orangebob.com