"Mobiel is de voordeur van jouw winkelketen. Met Orange BOB bevorder je klantloyaliteit, verdiep je de band met je klanten en realiseer je omzetgroei."


Over Orange BOB

Orange staat voor Nederland. BOB voor Boost Offline Business. Orange BOB is de ontwikkelaar van de klantenbinder.app.

Orange BOB wordt vertrouwd door merken, retailers en organisaties die willen groeien door het inzetten van smartphones. We stellen (mobiele) marketeers in staat om betere relaties op te bouwen met hun klanten. Elke dag profiteren marketeers van de klantenbinder.app die zorgt voor meer dan een miljoen mobiele contactmomenten per dag die inspireren en aanzetten tot actie.

Onze visie.

Consumenten zijn op zoek naar voordeel en gemak. Ze zijn op zoek naar blijvende toegevoegde waarde en willen graag positief verrast worden.

Wat we doen.

Wij ontwikkelen mobile engagement strategieën vanuit de omnichannel experience gedachte en mobile apps met marketing automation technologie. Marketeers zijn daarmee in staat om op basis van relevantie één op één te communiceren, mensen te activeren en store traffic te stimuleren met als doel switchgedrag te minimaliseren en het rendement van hun onderneming te vergroten..

Resultaten.

De klantenbinder.app is de meest betrouwbare bron van gegevens die op klantniveau beschikbaar zijn. Elke dag ervaren onze klanten een stabiel werkend mobiel platform dat:

  • Uitblinkt in gebruiksgemak;

  • Verrassende inzichten geeft;

  • Nieuwe verdienmodellen mogelijk maakt, en;

  • Faciliteert in stijgende verkoopresultaten, zelfs meetbaar in dubbele cijfers.


  Illustratie: Orange BOB   Orange BOB Mobile Marketing Automation Cycle.

Illustratie: Orange BOB Orange BOB Mobile Marketing Automation Cycle.


Met meer mobiele apparaten dan mensen op de wereld vervullen mobiele interacties de sleutelrol in de klantreis. Hoe kun je er voor zorgen dat je de interactie aan kunt gaan waar zij zich ook bevinden?

De mobiele marketing oplossing van Orange BOB stelt je in staat om relevante cross-channel ervaringen uit één platform te bieden. 

Je retailketen opereert landelijk maar elke vestiging vervult een lokale rol. Je stelt als doel dat je merk verder in de lokale samenleving wordt verankerd. Elke vestiging maakt onderdeel uit van het grote geheel met elk zijn eigen karakter en specifieke doelgroepen.

Bereik mensen, op een wijze, die naadloos aansluit op hun persoonlijke omstandigheden.

De mobile engagement app. Eén op één communiceren op basis van het persoonlijk profiel, tijdstip en plaats.  

We maken het grote cross-channel plaatje inzichtelijk.

Als we alleen de statistieken van de app inzichtelijk zouden maken kom je niet tot het juiste plaatje. We meten niet alleen het volledige klikgedrag in de app, de notificaties die uiteindelijk tot een verkoop in de kassa leiden maar ook hoe individuen in contact met je merk komen via andere touchpoints zodat je alle ervaringen real-time met elkaar kunt verbinden. 

Gebruik de uitgebreide analyses voor de besluitvorming.

Achterhalen welke mobiele strategie de beste conversie heeft is essentieel voor je succes. Test en meet wat er voor jou toe doet. Gebruik data gedreven statistieken om kansen te identificeren en klanten in hun reis aan de hand te nemen.

Stimuleer retentie door slim in contact te blijven met je doelgroep.

De meeste gebruikers stoppen na 30 dagen met het gebruik van apps. We hebben verschillende verleiding- en activatie technieken ingebouwd om relevant te blijven en de app gebruikers aan te zetten tot het ondernemen van actie. 


Mobile Engagement App: De meest betrouwbare bron van gegevens, die op klantniveau beschikbaar zijn.

Bouw aan een lange termijn relatie met je klant.

Profiteer van geautomatiseerde marketing campagnes over verschillende kanalen op een gepersonaliseerde wijze zonder tussenkomst van de IT afdeling.

Integratie van bestaande loyalty programma.

Je bestaande loyalty programma kan eenvoudig in de app worden geïntegreerd. Het spaarsaldo kan met aankopen in de winkel of in de app-shop worden verrekend. 

Business Analytics software.

Inzichtelijk maken van de conversies van klikken in de mobiele app, web shop, app shop, email nieuwsbrieven en de diverse social media kanalen tot en met de uiteindelijke verkopen die worden gerealiseerd.

Integratie met je bestaande POS kassasysteem.

We integreren de mobiele oplossing met je POS kassa omgeving om conversies nauwgezet te kunnen meten en het persoonlijk profiel van de app gebruiker te verrijken op basis van de aankopen die hij doet. 

Cross channel marketing campagnes.

Integreer de app CRM met email marketing en social media software om cross channel marketing campagnes uit te kunnen voeren.

Software met single point of entry.

Iedere medewerker die op welke wijze dan ook met klanten in contact komt, kan (op rechten gebaseerd) over alle actuele, relevante informatie beschikken. In één en dezelfde werkomgeving. Dat voorkomt miscommunicatie, fouten, vertraging en efficiency verliezen.


Orange BOB | Mobile Engagement Automation

Onze diensten:

  • Ontwikkeling mobile engagement automation software.
  • Mobiele marketing strategieën.
  • CRM & database analytics.

Bel +31 85 303 36 71 of mail ons.